torsdag, november 16, 2006

You go, girl!

Blant alt det vanlige dillet, dallet, tullet og fjaset has Aftenposten en liten reportasje om Miss Israel, Yael Nazri, som for tiden avtjener førstegangstjeneste. Dette skaper problemer for unge Yael fordi geværet skraper opp beina hennes, noe som ikke tar seg ut når en også jobber som fotomodell. Derfor har hun bedt om å bli fritatt fra å bære våpen gjennom førstegangstjenesten, og dette mente sjefene hennes altså var rimelig så nå behøver hun ikke bære våpen mere. Jeg er helt sikker på at ingen som bidro til denne avgjørelsen var det minste påvirket av utseendet hennes...

For alle dem som nå har lyst til å si noe om fjollete og forfengelige ungjenter som bare sutrer og ikke gjør jobben sin skikkelig og slipper unna med både det ene og det andre, vil jeg bare si en ting: NEI! NEI! NEI!

For det er nemlig Yael som har rett her! Det er mulig hun høres litt sutrete ut, men jeg tror dette er et tilfelle der målet helliger sutringen. Jenta har nemlig en brilliant idé!
Jeg vil oppfordre alle soldater i hele verden til å følge hennes eksempel og slutte å bære våpen. Skrubbsår er nemlig ikke bra, og jeg er sikker på at det ville føre til en reduksjon av alvorligere skader også. Ingen tvil om at verden ville blitt et bedre sted om bare soldatene la ned våpenene sine!

Og når det har skjedd vil jeg oppfordre all verdens journalister til å skrive om noe fornuftig...

2 Comments:

At november 20, 2006 2:41 a.m., Anonymous Delirium said...

:)

 
At desember 07, 2006 5:16 p.m., Blogger Marina said...

;)

 

Legg inn en kommentar

Links to this post:

Opprett en link

<< Home